Clubkleding

Bij deelname aan (Atletiekunie) wedstrijden is clubkleding verplicht. Deelnemers met kleding die niet voldoet aan de bij de Atletiekunie bekende omschrijving worden uitgesloten van deelname!

De kleur van AV Rijssen is marineblauwe broek en shirt met witte streep aan de zijkanten, voorzien van AV Rijssen logo. Pupillen mogen in afwijking hiervan een wit t-shirt dragen met AV Rijssen.

Er is gezocht naar een leverancier die lange tijd clubkleding kan leveren in de juiste kleuren en tegen een redelijke prijs. De keus is gevallen op StepOne in Borne. Deze hardloopspecialist onderscheidt zich door uitstekende loopanalyse en heeft een uitgebreid assortiment schoenen, kleding en overige benodigdheden voor (tri-)atleten, hardlopers en wandelaars.

StepOne biedt twee kledinglijnen aan in de AV-Rijssen-kleurstelling:

1) Wedstrijdkleding
Deze kleding van SKIN2 is marineblauw met een witte baan aan de zijkant en voldoet aan de eisen van de Atletiekunie voor kleding gedragen tijdens de wedstrijd.
Er is een singlet, korte tight en lange tight.

2) Verenigingskleding
Deze kleding van de voor een aantal leden al bekende Craft track&field lijn heeft een veel ruimere keus. Ook is er onderscheid in heren en damesmaten. De prijs is ongeveer 1/3 onder de normale prijs doordat het StepOne logo naast het AV logo wordt gedrukt. In deze kledinglijn zijn beschikbaar:

Singlet Vlinder short
T-shirt korte mouw Korte tight
T-shirt lange mouw Lange tight
Jack Pant
Flex hood full zipp

Er is paskleding aanwezig in de winkel van StepOne aan de Deldensestraat 20 in Borne. Hou rekening met een levertijd ivm nabestellen en bedrukken omdat er van sommige artikelen maar een zeer beperkte voorraad is.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met Step One: Voor openingstijden zie website.

Wasvoorschrift:
Voor behoud van vochtregulerende eigenschappen en om slijtage van de bedrukking te beperken is het volgende advies:

  • kleding in de machine binnenste buiten wassen, met ritsen dicht
  • fijnwasmiddel gebruiken
  • bij handwas niet wrijven
  • kleding/bedrukking niet strijken
  • de kleding niet chemisch reinigen
  • wastemperatuur bij voorkeur 30 (max. 40) graden Celsius
  • de bedrukte kleding niet in een droogtrommel drogen