Sportvoedingswebshop-Lageveldloop Wierden

Zaterdag 26 jan. stond de 3e Lageveldloop op het programma. Het weer was nog steeds erg koud en er was een erg koude wind.

Maar toch stonden er weer jeugdatleten aan de start, super! Bij jongens tot 16jr. wist Niels Dennekamp een eerste plaats te behalen op de 1200 meter, Laurence ten Brinke werd knap 5e in een mooie tijd van 6.05. Bij de meisjes op deze afstand ging Marlot er met de eerste plek vandoor in een tijd van 4.58. Lieke Schellevis werd 3e in een tijd van 6.38, super knap. Carmen werd 6e in een mooie tijd van 7.35.
Bij de Heren sen. (2400 meter)werd Wilbert 1e in een goede tijd van 9.20 (de jongens van Dennekamp staan alletwee nog 1e in de competitie).
Bij de Heren sen. (5000 meter) werd Marc Averesch 3e in een tijd van 19.29, knap gedaan, Marc!! Bij de dames op de 5 km wist Sanne te winnen in een snelle tijd van 21.43. Na de wedstrijd was er voor alle atleten een heerlijk bordje stamppot boerenkool of zuurkool. Heerlijk en zeker verdiend!!!