Polybouw Crossloop 16 november in Rijssen!

Polybouw Crossloop; de eerste 100 inschrijvingen zijn al binnen.

Over een kleine 3 weken begint het cross-seizoen in de atletiekwereld weer. De eerste crossloop is de Polybouw Aluminum Crossloop, zaterdag 16 november in Rijssen. Een pittige cross door de prachtige Rijssense bossen. Deze thuiswedstrijd staat natuurlijk bij elke AV Rijssen atleet hoog op het lijstje. De organisatie is al maandenlang bezig met de voorbereidingen voor de cross en hoopt weer op een fantastisch deelnemersveld.

Het crosscircuit:
De Polybouw Aluminium Cross is de eerste van vijf prachtige crosslopen in de regio. Al meer dan 15 jaar is dit een prachtige competitie om de winter fit door te komen. De overige wedstrijden zijn in Nijverdal, Holten, Wierden en Goor. De afstanden zijn 1,5 km – 2,5km – 5 km en 10 km. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.hetcrosscircuit.nl

In 2012 waren er ruim 400 deelnemers in Rijssen.. Bent u er dit jaar bij?

Schrijf je nu alvast online in voor de Polybouwcross en/of ‘Het crosscircuit van het Oosten’ via www.hetcrosscircuit.nl

of via de directe link: http://inschrijven.nl/formulier?id=2013111620419&ag=j&tl=nl