Sponsor AV Rijssen GRATIS

AV Rijssen heeft zich aangesloten bij SponsorKliks. Daarmee wordt het voor iedereen die AV Rijssen een warm hart toedraagt mogelijk om AV Rijssen GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar de SponsorKliks-pagina van AV Rijssen.

Op deze pagina zie je een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert AV Rijssen een commissie op als je via de link op deze pagina naar de webwinkel gaat. Zelf betaal je dezelfde prijs, het kost je dus niets extra!

Het logo van SponsorKliks  in de rechterkolom van de pagina’s van onze website bevat de link naar de SponsorKliks-pagina van AV Rijssen. In het menu van de website is onder “Sponsoren – SponsorKliks” een informatie-pagina over SponsorKliks opgenomen. Ook daar is de link naar de SponsorKliks-pagina van AV Rijssen te vinden.

Tips:
– Maak van de SponsorKliks-pagina van AV Rijssen een favoriet of bladwijzer in je webbrowser.
– Vraag ook je familie, vrienden, kennissen of buren om gebruik te maken van de SponsorKliks-pagina van AV Rijssen