4e Medaillewedstrijd in het FBK-stadion in Hengelo

Zaterdag 29 september was de laatste baanwedstrijd in onze regio voor de jeugd. Deze wedstrijd werd gehouden in het mooie FBK-stadion in Hengelo. We konden genieten van een prachtige nazomerdag en van top-prestaties van onze jeugdatleten. Er werd door de atleten toch nog een laatste poging gedaan om hun eigen PR aan te scherpen. Enkelen deden nog dappere pogingen om de al staande clubrecords te verbreken. Nog niet alle resultaten zijn op dit moment bekend, dus het is nu nog spannend of e.e.a. gelukt is.

De foto’s zijn inmiddels wel te bewonderen via de foto-pagina van de jeugd.

De broers Bakker hebben gelopen bij de Stoetenslagh strandcross en daar wist Pim als eerste over de finish te komen en het parcoursrecord te verbeteren. Hij bleef zijn broer Gijs 2 seconden voor. Ook Wouter Seppenwoolde liep mee en werd tweede in zijn categorie.