3e Medaillewedstrijd AAV Sisu Almelo

Zaterdag 21 september vertrokken we met een twintig-tal atleten richting Almelo voor alweer de 3e medaillewedstrijd dit seizoen. De atleten zetten zich allemaal supergoed in en er werd hard gestreden voor de begeerde limieten. Er waren onder de Rijssense atleten een aantal atleten die nog weer boven de rest uitstaken met één of meerdere prestaties waarmee ze (ruimschoots) de gouden limiet behaalden.

Job Zoeteweij liep op de 40 mtr sprint 7.0 en gooide de bal over 20.32 mtr. Matthias Haasse sprong over 0.85 mtr hoog. Frank Seppenwoolde sprong 4.01 mtr ver en ook bij kogel was hij veruit de beste met een stoot van 8.62 mtr.

Bij de junioren sprinte Joëlle Klein in 9.1 over de 60 mtr en op hoog zweefde ze ruimschoots over 1.30 mtr. Margot Schippers sprong over 1.25 mtr wat ook voldoende was voor de gouden limiet. Hannah Wessels stootte de kogel over een afstand van 8.03 mtr.

Wilbert Dennekamp was als enige C-junior aanwezig van AV Rijssen en sprong op hoog over 1.60 mtr en ook bij speer had hij met zijn worp van 36.95 mtr ruim voldoende voor de gouden limiet.