D-junioren zoeken het in de hoogte!

2013-09-13 17.48.092 D-junioren van AV Rijssen hebben vrijdag deelgenomen aan een clinic polsstokhoogspringen, die gegeven werd door veelvoudig Nederlands Kampioene Rianna Galiart. Esther Bor en Hannah Wessels kregen vrijdag ruim een uur training in de basis van het polsstokhoogspringen van deze uiterst sympatieke kampioene. Ze begonnen met een intensieve warming-up, waarna er al vrij snel gewerkt kon worden met de polsstok.

Eerst werden er voorzichtig sprongen geprobeerd in de verspringbak. Toen ze dit enigszins onder de knie hadden, mochten ze het voor het echt proberen op de mat. Aan het einde van de training werd de “lat” op 1.60 mtr gelegd en mochten de atleten een aantal pogingen wagen om er over te springen. Uiteraard liet Rianna zelf ook nog even een staaltje van haar kunnen zien.