Coopertest CKS – najaar 2013

CK junA/sen/vet  –  Mila-atleten verpulveren clubrecords!

Oude clubrecords uit de boeken.

Woensdagavond werd de tweede coopertest (in combinatie met de sponsorloop) gelopen.

Het was gezien de resultaten een fantastische avond. Maar liefst 5 clubrecords werden verbeterd. Met name de mila-atleten lieten zich van hun goede kant zien. Zo verbeterde Roald Goossen het clubrecord van Leon Sanderman en nam Rachel Rozenkamp het record over van Gea Zijlstra. Jammer was wel dat andere AVtoppers het een beetje lieten afweten door afwezigheid. Een overzicht van de gelopen records:

Roald Goossen (M) 3841 meter,   Sanne Averesch (mC) 3082 meter,   Joris Roosink (jC) 3413 meter,    Rachel Rozenkamp (V) 3124 meter, Henk Lammertink (M65) 2760 meter.

Alle uitslagen zijn te zien onder  clubkampioenschappen Alle deelnemers en vrijwilligers bedankt.

De uitslagen en resultaten van de sponsorloop komen zo spoedig mogelijk! Ook hier zullen nog wel een aantal clubrecords tussen zitten. Het jeudig enthousiasme was in ieder geval heel erg mooi om te zien.