Meerkamp Eibergen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZaterdag stond de meerkamp voor pupillen in Eibergen op het programma. Voor Junioren waren het losse onderdelen. Het was eindelijk eens een mooi zonnige dag en er werd daardoor ook weer goed gepresteerd door de atleten onder leiding van trainer Dick Wessels.

Er sneuvelde menig persoonlijk Record en uiteraard gingen ook verscheidene medailles weer richting Rijssen.

Bij de JPB werd Wouter Seppenwoolde 1e op de 1000 meter en bij de MPB was het Suzanne Hiltjesdam die 1e werd op de 1000 meter. Ook op de meerkamp won Suzanne een medaille door op een 3e plek te eindigen, net voor Naomi. Frank Seppenwoolde werd 3e op de 1000 meter en ook 3e op de meerkamp, net voor Willem Boerman.

Bij de Junioren Meisjes D was er een bronzen medaille op hoog voor Joëlle Klein, door een sprong over 1.30 mtr. Wilbert Dennekamp zette nog een mooie prestatie neer op de 800 meter, door 3e te worden in een tijd van 2.17.3. Op het onderdeel speer won hij maar liefst goud, met een zeer ruime voorsprong op de nummer twee.