Goede prestaties tijdens 2 competitiewedstrijd CD-junioren

Zaterdag 25 mei zijn we met 3 competitieteams afgereisd naar Deventer om daar de 2e ronde van de junioren C en D af te werken. Met volle tassen met kleren aangekomen is het de hele dag prachtig weer geweest! En dat is terug te zien in de resultaten. Alle 3 de teams hebben zeer goed gepresteerd! De jongens C vormen samen met AV Holten een combinatieteam. Zij eindigden 4e in de poule. De MC eindigen als 4e in hun poule en de MD als 9e. De volgende en laatste wedstrijd is op 22 juni in Zutphen. Daar proberen we onszelf nog weer te verbeteren.

De uitslagen zijn te vinden via de volgende link: http://www.atletiekunie.nl/oud/uitslag.php?id=1634

Foto’s, gemaakt door Marianne Wessels, zijn hier te vinden op de fotopagina van de jeugd.
Daarnaast zijn er 4 filmpjes gemaakt en zijn te vinden op ons Youtubekanaal: http://www.youtube.com/user/AVRijssen. Een filmpje van de estafette JC, Margo aan het verspringen, Michal en Laura op de horden.