Gratis kaarten voor FBK Games 2013

logo_fbk_gamesDe FBK-Games zijn een prachtig uithangbord voor de atletieksport in Hengelo, Twente en héél Nederland.  Op zaterdagavond 8 juni is dit prachtige evenement alweer toe aan de 31ste editie. Het voorprogramma begint om 17:00 uur, het officiële programma om 18:00 uur, je kunt er dus direct ná onze eigen Ter Steege Rijsserbergloop naar toe.

De AV Rijssen heeft 50 kaarten van de organisatie ontvangen. Deze kaarten zijn te verkrijgen bij Jacob Wietsma (tel 0548-512361). Op = Op!

Kom naar Hengelo en beleef atletiek op het allerhoogste niveau! Dichterbij komen de toppers echt niet!

Churandy Martina en vele andere topperschurandy_martina

Elk jaar komen topatleten uit de hele wereld naar Hengelo. Aan de FBK-Games deden grootheden mee als Carl Lewis, Sebastian Coe, Marion Jones, Ellen van Langen en uiteraard Haile Gebrselassie en Kenenisa Bekele. Haile Gebrselassie liep zelfs viermaal een wereldrecord in Hengelo. Op de 5000 meter, de dubbele mijl en tweemaal op de 10.000 meter.

Churandy Martina zal dit jaar een aanval doen op het baanrecord op de 200 meter. Ook is de wereldtop op kogelstoten en verspringen aanwezigom absolute topprestaties neer te zetten. Martina vertelt in dit filmpje waarom de FBK-Games zo uniek zijn voor Nederland.

Samen zorgen we voor een vol stadion en unieke sfeer

Vanwege gemeentelijke bezuinigingen dreigt het mooiste atletiekstadion van Nederland een andere functie te krijgen. Dat mag niet gebeuren! Een vol stadion en unieke beleving zal aantonen hoe belangrijk de FBK-Games voor de atletiek en voor Hengelo, Twente en heel Nederland is.

Teken daarom deze petitie. uitroepteken