Roparun 2013

roparunrun2heal

 

 

 

 

Op zaterdag 18 mei 2013 gaat de 22ste editie van de Roparun van start. Een unieke estafetteloop van Parijs naar Rotterdam en Hamburg naar Rotterdam met een bijzonder doel. In de afgelopen 21 jaar brachten deelnemende teams al meer dan 51 miljoen Euro bijeen voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de kankerpatiënten. De opbrengst gaat ieder jaar volledig naar projecten en initiatieven die het leven van de kankerpatiënten veraangenamen.

Roparun is afgeleid van Rotterdam-Parijs –Run. Het parcours is meer dan 500 kilometer lang Van 1992 tot 2003 liep de route van Rotterdam naar Parijs, sinds 2004 loopt de route in omgekeerde richting van Parijs naar Rotterdam. Sinds 2012 wordt ook een Roparun georganiseerd van Hamburg naar Rotterdam. De Finish van beide Roparuns is op de Coolsingel in Rotterdam.

Stichting Run2Heal steunt mensen met kanker, helpt U ons ook ???

Het team Run2Heal bestaat uit 8 lopers uit Rijssen en omstreken die van Hamburg via (o.a.) Rijssen, naar Rotterdam in estafettevorm ieder gemiddeld 75 kilometer lopen, oftewel ruim een 1,5 marathon. Totaal 570 kilometer.

Daarnaast bestaat het team uit vier fietsers uit Rijssen en omstreken voor begeleiding die ongeveer 285 kilometer afleggen.Verder bestaat het team Run2Heal uit ongeveer 10 mensen in de begeleiding (chauffeurs, verzorgers, cateraars, fysiotherapeut en teamcaptain.

U kunt ons volgen via www.roparunlive.nl daarna volg de lopers, team329. Of direct via deze link. Hier kunt U de vorderingen van ons team onderweg zien.

Wij komen vanuit Bornebroek, via Enter door Rijssen. Hebben bij RKSV een tussenstop en gaan dan via de Enterstraat, Oranjestraat, Haarstraat en dan de Reggesingel naar Holten en dan richting Deventer. Wilt U ons aanmoedigen, dat kan onderweg waar we langs komen.